vr. sep 24th, 2021

Het is waarschijnlijk een vraag die je jezelf vaak stelt, wat trek ik vandaag aan? Niet raar, aangezien je er elke dag weer leuk bij wilt lopen. Natuurlijk is het helemaal afhankelijk van je dag wat je aantrekt. Ben je bijvoorbeeld de hele dag thuis, dan zal je iets minder je best doen dan wanneer je met vrienden of vriendinnen op het terras gaat zitten. Voor elke gelegenheid kijk je wat je wel en niet aantrekt en weeg je af wat je wel en niet leuk lijkt. In deze blog geven we je een aantal handig tips die je kunnen helpen om uiteindelijk tot een gemakkelijke kledingkeuze te komen zodat jij zonder enige twijfel naar buiten gaat in een outfit die helemaal bij je past. Daarnaast geven we je een aantal leuke feitjes over kleding en de manier van combineren. Benieuwd naar onze tips? Lees dan zeker verder zodat jij ook zometeen gemakkelijk je kleding uitkiest.

Een slimme voorbereiding

Voordat je überhaupt in de situatie komt dat je niet weet wat je aan moet trekken, is het slim om goed te kijken naar de verschillende kledingstukken die je hebt. Verschillende kledingstukken kan je natuurlijk combineren maar vaak weet je nog niet exact welke kledingstukken goed bij elkaar passen. Neem daarom een middagje de tijd om te kijken welke kledingstukken je goed kan combineren en welke combinaties geschikt zijn voor bepaalde gelegenheden. Wanneer je een beetje weet wat goed bij elkaar past scheelt dit je enorm veel tijd op de ochtend zelf.

Oud en nieuw combineren

Het is natuurlijk zonde om je oude kleding zomaar weg te doen of niet meer te gebruiken. Het is daarom leuk om oude kledingstukken die je misschien niet meer snel draagt een nieuw leven in te blazen in combinatie met wat nieuwe kleding. Denk bijvoorbeeld aan een leuk kledingsetje met een stel Elena Iachi dameschoenen die online gemakkelijk bestelt bij van Arendonk. Hierdoor zal je merken dat het ook weer leuk wordt om de kleding te dragen die je voorheen niet of nauwelijks droeg.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Soms denk je te moeilijk over je kledingkeuze. Het is soms slim om goed na te gaan wat je gaat doen en in welke gelegenheid je komt. Hierdoor weet je precies welke elementen je wel en niet kan gaan dragen. Heb je bijvoorbeeld een meeting op werk? Trek dan iets netjes aan waar je jezelf comfortabel in voelt.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *