Ook LeaseBijtellingVrij.nl staat op de Emotiondag in Appelscha

LeaseBijtellingVrij.nl

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van (financial) leaseconstructie voor semi- (hybride) en volledig electrische auto’s.

LeaseBijtellingVrij.nl

Welkom bij LeaseBijtellingVrij.nl, goed dat u ons gevonden heeft! Waarschijnlijk overweegt u een voordelige (lease-)auto te gaan rijden, een verstandige keuze. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van (financial) leaseconstructie voor semi- (hybride) en volledig elektrische auto’s.

De auto’s die wij u kunnen aanbieden zijn stuk voor stuk de meest zuinige in hun klasse, met daardoor de grootst mogelijke financiële voordelen voor u en uw bedrijf of werkgever én met een zeer acceptabele actieradius. Zo betaald u voor een auto met hybride-aandrijving slechts 50% van het normale wegenbelastingtarief (volledig elektrisch is zelfs helemaal vrijgesteld), heeft u de komende jaren (5 jaar vanaf datum 1e registratie) geen of zeer beperkte fiscale bijtelling. Hoeveel bijtelling u precies moet betalen rekenen wij u graag voor! Kijk gerust eens in onzo voorraad om te kijken wat we zo al te bieden hebben. En staat uw keuze er niet bij, laat ons dan gerust weten wat u zoekt! Wij krijgen regelmatig auto’s met lage bijtelling aangeboden uit ons uitgebreide netwerk en informeren onze geïnteresseerden uiteraard als eerste.

Bent u in het bezit van een auto met lage bijtelling en u wilt uw auto verkopen dan genereren wij de hoogste opbrengst voor uw auto! Informeer daarom snel naar onze verkoopservice, waarbij wij uw auto voor u verkopen en de volledige opbrengst voor u is. Wij verdienen aan de financiering op uw auto bij de nieuwe eigenaar.

Wie zijn wij?

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de autobranche en financiële- & operationele leaseconstructies. Sinds 2012 gespecialiseerd in auto’s met lage bijtelling. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van bijtellingsvriendelijke auto’s, zowel volledig elektrisch als ook hybrides en zowel nieuw als gebruikt. We zijn een “lean and mean” organisatie, zonder hoge overheadkosten en met korte lijnen. Hierdoor kunnen wij u altijd een zeer concurrerend voorstel doen. Wat kunnen we voor u betekenen? We horen graag van u!

We zijn dagelijks bereikbaar van 8:30 tot 21:00 uur via 088-Bijtelling (088-2458355 lokaal tarief)

Contact

Emotiondag 2017
Locatie Appelscha
Datum: zaterdag 1 juli 2017
E-mail: info@emotiondag.nl