vr. sep 24th, 2021

Mijn pa is nu 55. Hij wordt natuurlijk wat ouder en begint op delen van zijn hoofd kaal te worden. Dan kan je vooral denken aan het gebied van de kruin. Hij voelt zich hierdoor nogal onzeker en onaantrekkelijk. Ook al kan hij er zelf helemaal niks aan doen dat het gebeurt. Zo moesten we wel een oplossing vinden op deze manier zal hij misschien weer zijn vrolijke zelf zijn.

Haartransplantatie

Zo kwamen we op een haartransplantatie. Om precies te zijn: haartransplantatie Istanbul. En waarom Istanbul? Daar kom je namelijk terecht bij Dr. Cinik Hair hospital. Ook wordt alles voorzien, zoals het hotel en het vervoer. De reden dat we keken naar een haartransplantatie in Turkije is omdat het een kostenbesparing is. Omdat zij voorop lopen in de behandeltechniek kunnen zij sneller en efficiënter te werk gaan. Op deze manier bespaart het ons geld en hun tijd. Ook is he tin Turkije mogelijk om twee keer zoveel haarzakjes over te zetten dan dat je dat in Nederland kan.

Wat is de werkwijze?

Maar hoe gaat hij dan te werk? Hiervoor is een heel stappenplan voor opgezet. Ook krijg je een Nederlandse begeleider zodat er geen misverstanden ontstaan vanwege de taalbarrière.

Op de eerste dag word je opgehaald van het vliegveld. De tweede dag krijg je een consult. In dit consult wordt overlegd over de haarlijn en hoeveel grafts er worden geplaatst. Er worden foto’s gemaakt en daarna ga je de operatie in. Na de operatie wordt de medicatie uitgelegd en word je weer naar het hotel gebracht. Op de derde dag krijg je een controle. Ook krijg je meer informatie over de nazorg en bepaalde aandachtspunten. Daarna word je weer naar het vliegveld gebracht.

Altijd even de recensies lezen

Wanneer je nog vragen hebt terwijl je in Nederland bent kan je altijd gewoon contact op nemen om je vragen te stellen. In de tussen tijd kan je ook even Istanbul bezoeken, wanneer je natuurlijk niet te moet bent. Om zeker te weten dat hij hiermee door wil gaan gingen we wat recensies lezen. Zo kijken we wat voorafgaande klanten ervan vonden en of ze goed begeleid waren ook na de transplantatie. Gelukkig was de site beladen met informatie zodat je niet in een onzekere situatie belanden. En natuurlijk wanneer je nog niet genoeg informatie had kon je ook bellen om meer informatie te krijgen. Op deze manier kon je een goede beslissing maken en de tijden erna genieten van een bos haar.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *