Wij zien u graag op de Emotiondag in Appelscha

Met de E-bike een rondje crossen op het MTB parcours in het bos tijdens de Emotiondag

Deelnemers Emotiondag Appelscha 2017:

LeaseBijtellingVrij.nl

Welkom bij LeaseBijtellingVrij.nl, goed dat u ons gevonden heeft! Waarschijnlijk overweegt u een voordelige (lease-)auto te gaan rijden, een verstandige keuze. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van (financial) leaseconstructie voor semi- (hybride) en volledig elektrische auto’s.

Wie zijn wij?

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de autobranche en financiële- & operationele leaseconstructies. Sinds 2012 gespecialiseerd in auto’s met lage bijtelling. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van bijtellingsvriendelijke auto’s, zowel volledig elektrisch als ook hybrides en zowel nieuw als gebruikt. We zijn een “lean and mean” organisatie, zonder hoge overheadkosten en met korte lijnen. Hierdoor kunnen wij u altijd een zeer concurrerend voorstel doen. Wat kunnen we voor u betekenen? We horen graag van u!

Tijdens de Emotiondag in Appelscha zullen wij u er alles over vertellen.

Buurauto BV

Delen met je buren raakt steeds meer ingeburgerd. Delen is handig voor dingen die je weinig gebruikt of duur zijn. Dit geldt zeker voor elektrische auto’s. Daarom biedt Buurauto een elektrische auto aan die je deelt met andere huishoudens bij jou in de buurt. Veel consumenten zijn actief met een milieuvriendelijke woning en eetpatroon. Betaalbaar milieuvriendelijk autorijden was tot voor kort niet mogelijk. Buurauto brengt daar verandering in. Bij Buurauto rijd je samen met je buren milieuvriendelijk zonder allerlei financiële risico’s. En spelenderwijs ontdek je samen het echte nieuwe rijden. Een aantal huishoudens sluit een individueel contract af met Buurauto bv. Buurauto bv zorgt voor de elektrische auto incl. verzekering, onderhoud, administratie en laadpaal met parkeerplaats. Met de Buurauto-app reserveer je de auto, kun je de auto openen en sluiten. Onderling maak je aanvullende afspraken over dagelijks gebruik en onderhoud. Een elektrische auto rijd je al met vijf tot acht huishoudens vanaf € 95,- per maand voor 2500 km/jaar per huishouden, incl. gratis stroom van Fastned. Op basis van de kilometers die je verwacht te rijden betaal je elke maand een voorschot en wordt het exacte aantal kilometers verrekend.

Fietsservice Kramer

– Wij laten u diverse fietsen, ATB’s, Speedbikes, etc. zien
– Tevens kunt u proefritten maken op verschillende parcours, ook in het bos.

Wij kiezen voor de consument die behoefte heeft aan service en vakmanschap. Een relatie voor de lange termijn. Wij investeren graag in die relatie. Fietsplezier begint met een goed advies

Kwaliteit gegarandeerd
Bij Bike Totaal Kramer wordt u door onze vakmensen geholpen en gehoord. Door middel van een goed advies, beleving en ervaring, maken we de juiste keuze voor de fiets die bij u past! Ervaar het zelf en maak gebruik van ons grote aanbod testfietsen van ons E-bike Testcenter!

Automodellen

Onderstaande bedrijven en of modellen komen als deelnemer naar de Emotiondag.

Tesla Motors

Tesla Motors komt met diverse auto’s naar Appelscha. Er wordt een speciaal testparcours klaargemaakt om dit te ervaren.

Wilt u een rondje rijden in de Tesla? Dat kan, maar meld u in dit geval aan via deze link:

 

De Emotiondag heeft reeds plaats gevonden. U kunt zich niet meer opgeven.

Auto Kort

Wij laten u diverse elektrische personenauto’s van BMW, Mercedes en Volkswagen zien en wij laten u beleven wat het is om deze auto’s te bezitten

Autobedrijf Van der Veen

Peugeot Hylkema en Autobedrijf van der Veen zijn dat jaar samen te vinden op de Emotiondag te Appelscha. Waar we jullie kennis laten maken met de 2 onderstaande voertuigen:

De Peugeot Ion  en de Peugeot Partner Electrique. 

Boonstra Transport BV

Wij presenteren ’s werelds eerste vrachtauto volledig elektrisch van 44 ton. Dit is een wereldprimeur om te bekijken, kom langs en ervaar!

ABD Renault Nissan

ABD Renault, de beste Renault-dealer van Nederland. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 8 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten! Wij nemen diverse elektrische auto’s mee en u kunt ervaren wat het elektrisch rijden is en bezichtigen van diverse elektrische auto’s.

Arriva Nederland

Openbaar vervoer waar je op kunt vertrouwen, dat is waar wij ons hard voor maken. Of je nou met de trein of bus gaat: wij zorgen voor een goede reis. Wat we daar onder verstaan, ‘een goede reis’? Allereerst natuurlijk dat de reis zoals gepland gaat. En als dat dan een keertje niet zo is, dat heldere informatie meteen duidelijkheid geeft. Een goede reis betekent ook dat het onderweg zo comfortabel mogelijk is. Of het nou de vriendelijke buschauffeur is of altijd wifi in de trein: wie met Arriva reist, merkt het verschil.

Wij zullen tijdens de Emotiondag o.a. pendelen tussen de ruime parkeerplaats en het evenemententerrein.

De nieuwe Opel Ampera-E ” best product of the year 2017″ aanwezig in Appelscha!

De nieuwe Opel Ampera-e pakte om diverse redenen de titel ‘Best Product of 2017’. Hij maakt indruk met een ongeëvenaarde actieradius van meer dan 520 kilometer volgens de New European Driving Cycle (NEDC) op een enkele lading van de 60 kWh lithium-ion-batterij. Dat komt neer op minstens 30 procent meer range dan zijn naaste rivalen. De revolutionaire elektrische auto biedt ook toonaangevende performance met zijn 150 kW (204 pk) sterke elektromotor en sportauto-achtige acceleratie van 0 naar 50 km/u in 3,2 seconden. De 4,17 meter lange Ampera-e maakt ook indruk met een ruim interieur, met plaats voor vijf personen en een bagageruimte van 381 tot zelfs 1.271 liter met de achterbank neergeklapt

“De Opel Ampera-e maakt volledig elektrische mobiliteit ook in de dagelijkse praktijk haalbaar”, zegt Karl-Thomas Neumann, Opels CEO. “En de Ampera-e laat met zijn supersterke elektromotor op indrukwekkende wijze zien dat duurzaamheid en rijplezier heel goed samengaan.”

Emovia

“Emovia, centrum voor elektrisch rijden in Oost Nederland, is momenteel in oprichting. Emovia wordt dé plek voor particulieren, bedrijven, overheids- en andere organisaties voor alle informatie, kennis en beleving rondom elektrische mobiliteit. Een informatie- en adviespunt, met alle kennis op een laagdrempelige en uitnodigende locatie. Een plek om elektrisch rijden volop te beleven: om proefritten te maken in alle modellen EV’s. Het centrale punt voor elektrische deelauto’s in de omgeving. Een laadhub met snellaadstation, wifi, flexibele werkplekken en goede catering. Een ontmoetingsplek, waar innovaties op het gebied van sustainable business ontstaan, waar de lokale economie wordt gestimuleerd, waar organisaties synergie vinden, waar studenten stage kunnen lopen en afstuderen, waar nieuwe werkgelegenheid wordt gecreëerd. Waar ondernemers elkaar kunnen vinden voor consultancy en samenwerking. De plek waar Oost Nederland tastbaar een enorme reductie in emissies zal helpen bewerkstelligen.  

Emovia is momenteel in oprichting. Meer informatie en details over Emovia volgen medio 2017.

Wij laten de Volvo 240 GL Classic Electric zien. Een 100% elektrische youngtimer die een inspirerende brug slaat tussen het verleden, het heden en de toekomst.”

Dijkstra Autogroep

Erkend duurzaam

Goed nieuws! Sinds november 2016 is Dijkstra officieel ‘Erkend Duurzaam’. Dit certificaat wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat wij in alle facetten van onze bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd.

Wierda Hybrid Technologies

Dé Hybrid PTO, dé elektrische aandrijving voor uw voertuig!

Er zijn veel manieren waarop jij je vrachtwagen of wagenpark kan vergroenen. De Hybrid PTO is anders, wij gaan voor een oplossing die groen, gemakkelijk en praktisch is! Een oplossing die écht werkt in de praktijk. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zonder rendement te verliezen. Ofwel: ‘groen’ zonder concessies te doen.

De Hybrid PTO werkt gemakkelijk, is energiezuinig en geluidsarm. Creëer je eigen mogelijkheden. Creëer je eigen rendement. Daar wil je mee werken!

Electric Motoring

Electric Motoring komt met de Fiat 500-e

 

Elektrische fietsen, scooters en E-bikes

Onderstaande bedrijven en of modellen komen als deelnemer naar de Emotiondag. 

MPI NL

– Wij laten u kwalitatief hoogwaardige, elektrische vervoersmiddelen zien:  E-scooters en E-vouwfietsen
– U mag proefritten maken

Friesland lease/BOVAG Leasefiets

Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Daarnaast kijkt Friesland Lease niet alleen naar de mobiliteit, maar ook naar de vitaliteit van de medewerkers.

Hoj

Hoj staat voor onbezorgd fietsen. Voor nooit meer in de file staan, omdat je gewoon op je e-bike stapt. Voor geen gedoe met reparaties en onderhoud, want dat regelen wij voor je. Alles-in-1 (elektrische)fietsabonnementen, voor een vast bedrag per maand. Flexibel en transparant , altijd en overal.

Elektrische motoren

Onderstaande bedrijven en of modellen komen als deelnemer naar de Emotiondag.

Electric Motorcycles

Electric Motorcycles is specialist op het gebied van elektrische motoren, van kinder crossmotoren tot aan elektrische Superbike. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud en de verhuur van de motoren van Energica, Zero Motorcycles, Johammer, Volta Motorbike, Kuberg en Tacita. Van snelle straat motoren tot crossmotoren voor de kids.

– Wij tonen diverse Elektrische Motorfietsen van de merken, Energica, Volta, Johammer en Kuberg
– Wij bieden proefritten en informatie

Educatie / scholen

Onderstaande bedrijven en of modellen komen als deelnemer naar de Emotiondag.

Solar Team Eindhoven (TU)

– Stella Lux – Stella Lux is a World Champion!  Check de video’s
– Solar Team Eindhoven is een studententeam van de Technische Universiteit Eindhoven. Om de twee jaar bouwen zij een futuristische praktische gezinsauto op zonne-energie waarmee ze vervolgens deelnemen aan de wereld kampioenschappen voor zonneauto’s in Australië. In 2013 werden zij hierbij wereldkampioen met Stella en in 2015 wonnen ze wederom het kampioenschap met Stella Lux, ’s werelds eerste energie positieve auto. In 2017 zullen ze wederom aanwezig met de derde auto in deze lijn.
– Op de Emotiondag zullen ze laten zien wat de auto zo bijzonder maakt en waarom we over een paar jaar misschien wel allemaal in zonneauto’s rijden

ROC Friese Poort

ROC Friese Poort biedt regulier mbo-onderwijs voor jongeren en daarnaast volwassenenonderwijs via ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Samen bundelen we onze krachten voor een optimale bediening van de onderwijsmarkt. Technische opleidingen en een enthousiast team die graag hun ervaring op het gebied van varen op zonne-energie wil delen. We nemen daarbij onze elektrische boot mee.

Friesland College

Elektrische karts.
Het Friesland College schreef zich een aantal jaren geleden, als eerste Friese team in de geschiedenis, in voor de competitie ‘elektrische karts rijden op cicuit’. Het team behaalde tijdens de eerste deelname een knappe tweede plaats in het algemeen klassement.

Elektrische boten

Onderstaande bedrijven en of modellen komen als deelnemer naar de Emotiondag.

Teamboats Nederland

Met plezier willen we u informeren dat we aan de ontwikkeling van de nieuwe bootmodellen werken, die beschikbaar zullen zijn in ons aanbood voor dit seizoen. Vanwege het grote aantal vragen over roeiboten, nog groter dan over onze zeilschip modellen, hebben we voor onze klanten een boot die de aan verwachtingen van veel mensen voldoet, die voor de recreatieve doeleinden kan worden gebruikt. Alle boten zijn gemaakt van hoge kwaliteit GRP.Wij verkopen boot accessoires van de beste kwaliteit. Onder anderen: gas- en elektrische installaties, elektrische panelen, navigatieverlichting, cabine verlichting (binnenverlichting) en positielichten evenals zoeklichten, navigatieapparatuur, radarreflectoren, watersysteem, bilge accessoires en keukenapparatuur. Dankzij ons is zeilen nog gemakkelijker en leuker geworden.

Elektrische boot en driewieler.

CLAFIS Victron Energy Solar Boat Team

Wij zijn het CLAFIS Victron Energy Solar Boat Team en de afgelopen jaren hebben we meerdere successen geboekt met onze geavanceerde zonneboten. De vernieuwde Furia biedt alle handvaten om deze lijn voort te zetten: zoals nieuwe zonnepanelen, verbeterd batterijmanagement en sterk geoptimaliseerde draagvleugels.

– Wij laten u de nieuwe Solar Boat Furia 3 zien, welke diverse kampioenschap titels heeft behaald.

Diverse bedrijven

Onderstaande bedrijven en of modellen komen als deelnemer naar de Emotiondag.

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland

Samen duurzaam sterker

Mensen en bedrijven realiseren de meeste impact met duurzame ontwikkeling als ze samen optrekken, een aandeel nemen in elkaar. Bij die verduurzaming wil de Rabobank klanten en hun omgeving versterken. Daarom is Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland in 2017 sponsor van de Emotiondag in Appelscha.

TrapjeSapje
In onze stand kunt u uw eigen duurzame drankje fietsen. 

Gemeente Ooststellingwerf

Wij zijn een innovatieve gemeente met de Appelscha mentaliteit. Wij laten u kennis maken met onze gemeente waarin wij informatie geven over zelfrijdend vervoer en pilot van de zelfrijdende bus in Appelscha.

Frisian Motors BV

Frisian Motors is een assemblage fabrikant, die alleen 100% elektrische voer- en werktuigen fabriceert. Het aanbod van Frisian Motors zijn 100% elektrische zitmaaiers, transporters en mini-shovels.
– We tonen: de 100% elektrische transporter, zero-turn zitmaaier en shovel.
– We laten bezoekers kennis maken met elektrische voer- en werktuigen

Installatie- & Servicebedrijf de Haan bv

Als totaal installateur adviseren en monteren wij u oa. zonnepanelen en een laadpunt voor uw auto, maar verzorgen ook uw installatiewerk in uw woning of bedrijfspand.
– Wij laten u zonnepanelen en Laadpalen zien tbv auto en/of fiets en u ontvangt advies op maat.

EV-Solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.
– Expertise rondom laadinfra, EV-Wagenparkscans, Fiscaal advies, Lease- aankoopbemiddeling.

Vereniging Elektrische Rijders VER

Vereniging Elektrische rijders is een jonge en dynamische club van ruim 2000 leden die zelf met een elektrische auto rijden of daarin geïnteresseerd zijn. Zij brengt elektrische rijders met elkaar in contact zodat ervaringen gedeeld worden. De vereniging organiseert interessante bijeenkomsten voor leden en voert lobby in de politiek in het belang van elektrische rijders.
– Wij brengen u 
gebruikerservaringen en informatie over elektrische auto’s

Installatiebedrijf Bakker BV

– Installatietechniek omtrent oplading

Scootmobiel Friesland

Wij verkopen en geven advies in scootmobielen, rollators, E bike’s en andere hulpmiddelen.
– U kunt ook 
testrijden met scootmobielen en E bike’s

Mainenergie

MAIN Energie streeft ernaar om als energieleverancier op een duurzame manier een groot marktaandeel in de Nederlandse zakelijke markt te krijgen door op basis van klantwensen en behoeften het energieverbruik inzichtelijk te maken. Onze hoofactiviteiten zijn : Energie leveren met persoonlijke service. Dat doen wij sinds 2003 voor de zakelijke markt.
– Wij geven u duidelijke uitleg over de energiemarkt, energieakkoord en wat voor invloed dat voor bedrijven heeft.

Veilig Verkeer Nederland

– Trapauto’s en drivesimulator
– In de drivesimulator kunnen de bezoekers onder begeleiding van deskundige instructeurs hun rijgedrag testen (leeftijd 17+).
Bijvoorbeeld, met het alcoholprogramma ervaart de bezoeker nuchter wat de effecten zijn als men alcohol heeft gedronken en toch gaat autorijden. Of de reactietest, ervaren wat afleiding tijdens het autorijden voor effect heeft op het rijgedrag. Denk hierbij aan o.a. het gebruik van de smartphone maar ook de kinderen op de achterbank.

E-mobility Specialist

E-mobilityspecialist is de specialist op het gebied van persoonlijke elektrische mobiliteit. Wij leveren, verhuren of leasen al uw persoonlijke mobiliteitsoplossingen. Graag tonen wij u de nieuwste technische hoogstandjes op dit gebied tijdens de emotiondag 2017!
– o.a. Segway.  Genny,  Bi-Go, Blumil
– Demonstraties, Informatie, Aanbiedingen, Proefritten

Staatsbosbeheer

Wij beheren het natuur- en recreatieterrein in het Nationaal Park het Drents-Friese Wold
 Wij laten u onze elektrische auto en folders van gebied zien

Easypath

Easypath is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van hoogwaardige, gekoppelde prefab betonnen fietspadelementen. Dit elementen fietspad is in 2006 ontwikkeld en in de markt gezet.

Energie Corporatie De Eendracht

Wij zijn de energiecoöperatie voor Ooststellingwerf. Ons doel is om zoveel mogelijk duurzame energie lokaal op te wekken; door leden of samen in de coöperatie. Ook geven we voorlichting en adviezen hierover en we functioneren als wederverkoper van groene energie. Door lid te worden stroomt een deel van het geld van de energieleverancier weer terug naar de coöperatie en dus onze regio. Hiermee investeren we in duurzame projecten in de eigen regio.

DroneHub GAE

DroneHub GAE is hét kennis-, innovatie- en ontwikkelcentrum voor drones met civiele toepassingen. Allerlei soorten ‘payloads’ en sensoren maken deel uit van de technische en praktische toepassingsdoeleinden. Als DroneHub GAE willen wij samen met Groningen Airport Eelde de eerste Europese testlocatie worden voor de volledige integratie van drones in het reguliere vliegverkeer. Uitstekende (inter)nationale contacten zorgen ervoor dat de DroneHub gezien wordt als een natuurlijke en betrouwbare sparringpartner.

In de DroneHub GAE werken bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen om drone-business te ontwikkelen, te faciliteren en om innovatieve oplossingen te onderzoeken op het gebied van drones. Daarbij worden actief verbindingen en crossovers gemaakt om de ontstane nieuwe economie rondom drones aan te jagen en te versnellen. Doel is onder meer om de weg, op het gebied van drones vrij te maken waardoor werkgelegenheid wordt gecreëerd in ‘start ups’ en ‘scale ups’.

Luchtscouting De Drones

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.

11 Dorpentocht

De droom van de Friese jeugd wordt van 1 t/m 14 juli 2018 werkelijkheid: in Fryslân reizen dan zoveel mogelijk mensen met duurzame vervoermiddelen. Vanaf de provinciegrenzen zullen elektrische taxi’s en boten, deelauto’s, groengasbussen, segways, ligfietsen en andere bijzondere voertuigen het verkeersbeeld bepalen. De Elfwegentocht: twee weken feest zonder een druppel benzine!

www.elfwegentocht.nl

Sijperda Verhuur

Met meer dan 25 jaar ervaring en 10 verhuurvestigingen verspreid over Noord Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid, industrie en particulier. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal specialismen die u kunnen ontzorgen gedurende het hele bouwproces.

Binnen de organisatie van Sijperda Verhuur krijgt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO<https://sijperdaverhuur.nl/klantenservice-en-contact/mvo>) een steeds belangrijker aandeel in het doen en laten op de vestigingen en op de inkoop van nieuw materieel. Wij innoveren met de nieuwste machines en gereedschappen die onderscheidend zijn op het gebied van energieverbruik, geluidsproductie en veiligheid.

Contact

Emotiondag 2017
Locatie Appelscha
Datum: zaterdag 1 juli 2017
E-mail: info@emotiondag.nl