do. okt 21st, 2021

Helderzienden paragnosten, stel ze een vraag, en jij krijgt het antwoord op je gestelde vraag. Soms zeggen paragnosten bepaalde dingen, zoals “Je gaat over een jaar je toekomstige echtgenoot ontmoeten”. Maar hoe kan iemand deze magische kracht vasthouden? En wat is een paranormale lezing?

Wat is een paranormaal medium?

Een paranormale medium lezing is wanneer, bijvoorbeeld een paragnost, met paranormale gaven gebruikt maakt van de energie van mensen en leert over hun verleden, heden en toekomst. Een paranormale lezing wekt de indruk wekt dat het medium persoonlijke informatie over een cliënt kan onderscheiden. Het is niet afhankelijk is van enige voorkennis over de cliënt. In plaats daarvan gebruikt de paranormaal begaafde observaties van het gedrag en de kenmerken van de cliënt over een reeks gissingen die gebaseerd zijn op deductie.

Meetbaar?

Psychische energie is niet meetbaar, maar het is een belangrijk aspect van een nauwkeurige paranormale meting. De paranormaal begaafde leest hier je gedachten niet, in plaats daarvan observeren ze welke energie je uitstraalt om te zien dat deze afwezig, verzwakt of geblokkeerd is vanwege beperkingen of beperkingen.

Tarot versus paranormale lezing

Tarot-lezingen omvatten een kaartspel van 78 kaarten die vallen onder de primaire aspecten van het menselijk leven die emotioneel, spiritueel, intellectueel en fysiek zijn. De 56 andere kaarten zijn verdeeld in vier suites, zoals pentakels, toverstokken, zwaarden en bekers. Deze ondersteunen de belangrijkste en helpen een boodschap over te brengen. Het belangrijkste verschil met een paranormale lezing is dat iedereen een tarot-lezing kan doen, terwijl een paranormaal begaafde tarot-lezing betekent dat de paranormaal begaafde zijn eigen leesmethode heeft en de bijbehorende metingen met betrekking tot zijn cliënt kan lezen. De paranormaal begaafde kan ook naar de metingen verwijzen om de huidige, toekomstige en vroegere voorspellingen te ontdekken.

Soorten lezingen

Je hebt verschillende soorten lezingen die je kan doen. Je kan denken aan liefdeslezingen, analyse van vorige levens, droom interpretatie, tarotlezingen en spirituele lezingen.

Het vinden van een geschikt persoon en interessante vragen om te stellen

Controleer voordat je een lezing gaat boeken de paragnost expertise op het gebied van je vraag heeft. Interessante vragen om te stellen zijn: Welke nieuwe informatie zou het universum willen dat ik weet over mijn liefdesleven? Hoe kan ik mijn hart volgen om de grootst mogelijke groei te bereiken? Welke nieuwe informatie zou het universum willen geven over mijn werk?

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *